Колишню учасницю проекту "Пацанки" в РФ Ксенію Мілас розшукує поліція. Її підозрюють у нападі і нанесенні каліцтв дівчині, повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно з попередніми даними, вона відпочивала в гостях у своєї коханої-діджея яни Бородіної. Під ранок між учасницями вечірки трапилася сварка, імовірно, на грунті ревнощів. 26-річна дівчина на ім'я Марина отримала кілька ударів ножем в спину і по руках.

У нападі запідозрили Ксенію Мілас і викликали її в поліцію, а після неявки почали шукати.

Конфлікт ймовірно стався між дівчатами в стані алкогольного сп'яніння.

Решта гостей цей момент були в іншій кімнаті-вирішили, що дівчата розберуться без їх допомоги. Поранена приятелька Мілас зараз у лікарні.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше ми повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь продавала цноту і побачила свої порнофото, кращі розслідування.

Як повідомляв "Знай.uа", пацанки-близнючки "витратили" виграш, якого немає, 100 тисяч на всіх.

Також "Знай.uа" писав, що пацанок переселили в підвал замість Школи леді.