На Великдень, 2 травня, в Україні буде тепла погода у всіх регіонах. Однак синоптики попередили про опади, дощі практично у всіх областях.

У неділю, згідно з даними Українського гідрометцентру, дощитиме у всіх областях країни. Опади не очікуються тільки в окупованому Криму.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Дощі не принесуть істотного зниження температури повітря. В Україні зберегтися від +19 на заході до +25 на півдні. Грози можуть бути в східних і західних областях.

Ночі також не будуть холодними, збережеться від 9 до 12 градусів тепла.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Погода в Україні, фото: Укргідрометцентр
Погода в Україні, фото: Укргідрометцентр

У Києві на Великдень також очікується дощ. Вдень температура повітря в Києві коливатиметься від +22 до +24, а вночі термометри покажуть від +10 до + 12 градусів тепла.

Погода в Україні, фото: Укргідрометцентр
Погода в Україні, фото: Укргідрометцентр

У неділю, 2 травня дощі найімовірніше пройдуть вночі в західних областях. Потім поступово протягом дня дощі з грозами пройдуть на півночі, в центрі і на півдні (крім Запоріжжя і Криму). У східних областях опади малоймовірні.

Раніше ми повідомляли, над головами прикарпатців нависли лавини перед Великоднем.

Як повідомляв "Знай.uа", погода 1 і 2 травня в Україні дозволить відсвяткувати Великдень на природі.

Також "Знай.uа" писав, що українців попередили про зливу на свята, кого омине негода.