Відома українська співачка Оля Полякова показала цікавий пейзаж, який відкривається з її галявини.

Відповідне відео з'явилося в її Insta-stories.

Оля Полякова любить радувати українців не тільки своїми піснями і яскравими виступами, а й кумедними і корисними відео в соціальних мережах. Вона часто публікує відео з домашніх тренувань, ділиться з шанувальниками власними рецептами, а також показує кадри з повсякденного життя.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Цього разу співачка показала, який пейзаж відкрився з галявини її будинку. Поки вона з дочкою Машею відпочивала на причалі, вона побачила, що на протилежному березі озера пасеться стадо кізок. Оля Полякова зазначила, що вигляд просто заворожує.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Боже, ну чому це так мило? Яка прекрасна пасторальна картинка - кізочки біля водопою. І біленькі, і чорненькі, і руденькі. Вже собі перехрестилися як хотіли. Ох, клас, з весною всіх", - розповіла співачка на відео.

Варто нагадати, що Оля Полякова живе в розкішному заміському будинку, який постійно показує в Instagram. Здебільшого вона показує шанувальникам свою затишну вітальню з вікнами в підлогу і живим каміном.

Нагадаємо, що Оля Полякова перед Великоднем розповіла Потапу про віру у вищі сили:"нами всіма керує".

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякова розгнівала українців ніжностями з Кіркоровим.

Також Знай.uа писав, що дочка Олі Полякової перевтілилася в зухвалу рокершу, Машу не впізнати.