Відомий український співак і повелитель "вовчиць" Олег Винник взяв участь у YouTube- проекті Олексія Дурнєва "Їжа Дурнєва". І там він спробував багато "царських" страв і навіть чорну ікру.

Новим гостем програми став відомий артист Олег Винник. Разом вони оцінили якість доставки і страви української кухні з одного з найдорожчих ресторанів Києва - "Царське село".

Цікавим фактом виявилося те, що на етикетці зазначено, що чорна ікра зроблена в одному з районів Київської області.

"Рєбят, Києво-святошинський район. Ви думали там з Далекого Сходу везуть. Ні. Ось столиця чорної ікри. Українська чорна ікра. Диво якесь", говорить Дурнєв.

Крім іншого, вони замовили чорну ікру, яка обійшлася їм у 2,8 тисячі гривень. І для красивого кадру іменитий артист з безліччю нагород навіть погодився, щоб ведучий погодував його ікрою з ложки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чорна ікра – це ж сила, це ж білок, це ж все, розумієш? Коли білок заходить в тіло, треба дати йому можливість розійтися по тілу. Перший раз я ДО РЕЧІ допустив нормальному пацану погодувати мене ікрою. Дурнєв. Чорна ікра. Винник. Годують один одного ікрою. Зовсім з розуму посходили", - каже співак.

Раніше ми повідомляли, Олег Винник зіграв у "любов" з переможницею " Голос. Діти".

Як повідомляв "Знай.uuа", Дурнєв засудив з Винником Дантеса через його "специфічні" смаки.

Також "Знай.uа" писав, що Олег Винник об'ївся "царського" борщу і спробував нагодувати кота чорною ікрою.