Ведучий романтичного проекту" Холостяк " Григорій Решетник часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя.

Цього разу Решетник вирішив відповісти на важливе питання, яке цікавить багатьох шанувальників проекту – Хто є фавориткою ведучого. Однак з цієї ситуації він вийшов як справжній сім'янин і відданий чоловік.

"ви часто запитуєте, Хто моя фаворитка-ось вона, моя Абсолютна фаворитка всіх сезонів @kristina_reshetnik", - пише Решетник.

На фото він на відпочинку на Мальдівах позує зі своєю дружиною Христиною Решетник. Саме її Григорій і вважає абсолютною фавориткою всіх сезонів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від такого посту Решетника і відзначили, що вважають його прикладом сімейного щастя і що у них дуже красива пара і сім'я.

" Сильно😍 👏 🏾", " Гриша,дуже люблю вашу сім'ю.Дай Бог вам всього самого найкращого, з наступаючим святом.", "Головний вчинок чоловіка-знайти для життя правильну жінку.", "Приклад сімейного щастя😍ви еталон.Захоплююся Вами😍", " Ви дуже гарна пара, Батьківщина🔥 🔥 🔥, молодці!!!!", " Ви мені настрій підіймаєте🔥🔥🔥❤️❤️❤️😍😍😍", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник насолоджується життям і дружиною на Мальдівах.

Як повідомляв "Знай.uа", українці розповіли Решетнику, хто вилетить з"Холостяка".

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною в купальнику