У новому, 13-му випуску кулінарного проекту "МастерШеф. Професіонали" -3 шеф-кухаря пройшли непрості випробування на шляху до заповітної перемоги і грошового призу. Але не всім вдалося осідлати хвилю удачі і один учасник покинув проект.

На битву чорних за погані старання на конкурсах потрапили Влад, Стелла, Микола Мигалі і Лідія. Учасники перед конкурсом обрали собі зірку страви. Влад взяв сібас, Стелла вибрала курку, Лідії дісталася печінка, а Миколі ― кролик. Вони повинні були зробити страви ресторанного рівня тільки в мікрохвильовці! На приготування кулінарного шедевра судді виділили півтори години.

Лідія вирішила здивувати суддів паштетом з малиновим кюлі, медово-гірчичним соусом і білим шоколадом. Ектор схвалив оригінальну ідею, проте судді поскаржилися, що немає хліба і сама страва була недоробленою.

Стелла приготувала паштет з курячого стегна з овочами, тушкованими грибами, трюфельним соусом і крамблом зі шкірки стегна. Паштет просто танув у роті, і до смаків суддям дуже сподобалося.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Микола Мигаль приготував холодець з кролика з бланшованим шпинатом, вуаллю з червоного вина і чатні з яблука. Суддям сподобалося блюдо, претензії були тільки до балансу перцю.

Владислав приготував мус з сибасом і норі, креветками з овочами і соусом з кунжутного масла. Презентація відразу сподобалася суддям кулінарного шоу, і за смаками страва була ідеальною.

Судді вирішили, що недостатньо добре впоралася із завданням Лідія Корнієнко. Саме вона і покинула проект.

Раніше ми повідомляли, "МастерШеф. Професіонали " випуск 12, хто не зміг перетворити карбонару з варениками в десерт і покинув проект.

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко запропонував українкам найкращі страви на Великдень.

Також "Знай.uа" писав, що Павло Зібров складе компанію Наталії Могилевській і Олегу Скрипці в Зоряному сезоні "МастерШеф".