Мер української столиці Віталій Кличко пообіцяв жителям Києва нові соціальні виплати. Такі "подарунки" з'явилися не з порожнього місця, виявилося, що грошові виплати кияни отримають до Дня пам'яті і примирення, а також до Дня Перемоги над нацизмом. Йдеться про понад 81,5 тисячі жителів Києва.

Є також інформація, що міська влада виділила на ці виплати майже 52 млн гривень, за міською програмою "Турбота. Назустріч киянам".

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Віталій Кличко, скріншот із відео
Віталій Кличко, скріншот із відео

"Місто, вже традиційно, надасть окремим категоріям киян щорічну матеріальну допомогу з нагоди Дня пам'яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Цього року виплати отримають понад 81 500 жителів столиці. Це - ветерани Другої світової, учасники антитерористичної операції, воїни-інтернаціоналісти, учасники Революції Гідності та деякі інші категорії громадян. Ми продовжуємо допомагати і надалі підтримуватимемо наших захисників", - заявив київський міський голова.

Українці, фото: vinbazar
Українці, фото: vinbazar

Варто також нагадати нашим читачам, що в травні 2021 року на нас чекає відразу 13 вихідних днів, кількість робочих днів скоротиться до 18, а додаткові вихідні ми отримаємо 3,4 і 10 травня. Про це повідомляється в календарі офіційних свят на сайті Верховної Ради.

Довгі вихідні українці відгуляють на старті місяця, з 1 травня, суботи, і по 4 травня, вівторок, включно. Ще три вихідних поспіль заплановано у зв'язку з Днем Перемоги над нацизмом.

Раніше повідомляли, як батькам маленької дитини зрозуміти, що їй потрібна допомога - відповідь Мінсоцполітики.

Як повідомляв Знай.uа, українським пенсіонерам пообіцяли доплати до 16 тисяч гривень: кому пощастить.

Знай.uа писав, українці зможуть оформити будь-які документи поруч з будинком, далеко їхати не доведеться.