Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

Наприклад, на сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І зараз дівчина порадувала своєю новою фотографією на Великдень, який відзначається всіма християнами 2 травня 2021 року.

"У це світле свято бажаю Вам добра і улюблених людей поруч❤ ️Зазвичай я проводжу цей день з сім'єю, але на жаль в цьому році такої можливості немає і ми з Вовою вирішили поїхати в невелику подорож..в гості...)) А куди і до кого - слідкуйте сьогодні в сторіз", - написала Надія Дорофєєва в підписі до публікації.

У коментарях зібралося багато користувачів, включаючи знаменитостей - Женю Кота і Володимира Завадюка, які залишили свої сердечка. "До Сергія❤️", "До мами в Сімферополь (це моє припущення ❤️)", "Христос воскрес! Зі святом❤️", - пишуть користувачі під публікацією.
А на кофті Надії можна помітити напис "I'm leaving you for Earth". Вона перекладається як "Я залишаю тебе заради Світу".
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розставила ніжки без штанів після перемоги на " Голосі": "Дуже важливо для нього"

Як повідомляв "Знай.ua", Дурнєв засудив з Винником Дантеса через його "специфічні" смаки: "Потім на Дорофєєвих одружуються"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай.ua писав, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зважився на визнання: "Надя вагітна?"