Популярна українська співачка, яка раніше була соратницею українських радикалів у партії Олега Ляшка, а також нова "Холостячка" Злата Огнєвіч продовжує радувати своїх численних шанувальників свіжим зовнішнім виглядом і дівочою красою.

Цього разу Злата зізналася, як це "екстремальних зйомках". Про це стало відомо завдяки новому сюжету "Світського життя" з Катею Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

"Мене нічого не зупиняє. Я знімала свій кліп "Зозуля", коли була мінусова температура і якось вижила після цього. Краса в кадрі - це святе. Тим більше що це сукня від Олени Реви і ну як? Я просто не могла не надіти цю гарну сукню.", - заявила Злата Каті Осадчій.

В один момент Катя Осадча запитала, які у зірки були найекстремальніші зйомки, навіть незважаючи на те, що на вулиці +6 градусів і вона в легкій сукні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ніжки Злати Огнєвіч, скріншот: YouTube
Ніжки Злати Огнєвіч, скріншот: YouTube

"Найекстремальніші зйомки були нещодавно, я стала переможцем шоу "Маска" і тільки один шолом важив 5 кілограм. Я вже не кажу про конструкцію, яка кріпилася за спиною на поясі і якщо її довго носити - болить спина. Це все потрібно було носити на шпильках, було дуже складно і співати при цьому", - відповіла Залата.

Пізніше ведуча спробувала довідатися у Злати про її сімейні пасхальні традиції.

"Мама готує дуже смачну паску. Там родзинки, кардамон, трохи імбиру, мускатного горіха. Вона неймовірно смачна... Було дуже холодно і я йшла святити паски, це було вночі, я одягала дуже теплі речі, тому що ще поливали водою - "Христос воскрес"! І ти стоїш просто вся мокра, а на вулиці могла бути температура, ну 3 градуси - це холодно. У Криму тільки вдень було тепло в квітні, в травні.", - поділилася Злата.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, чому в неї не складається з чоловіками: "Я попередила".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч знайшла благородного "партнера": "Можу не помітити, як пролетить година".

Знай.uа писав, нова "Холостячка" Злата Огнєвіч пережила стосунки з тираном: "Відчувала себе нікчемою".