Відомий російський естрадний співак, актор і композитор Філіп Бедросович Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,7 мільйонів чоловік.

Виконавець 30 квітня 2021 року святкував своє 54-річчя. А зараз, 2 травня 2021 року, він приєднався до світлого свята Великодня. Кіркоров побажав фанатам мир і світло, а в серцях добро і любов.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

"Христос Воскрес!🙏 🏻 Зі святом Світлого Великодня!🙌 🏻 Нехай у ваших завжди будуть мир і світло, в серці добро і любов! Дякую моїй подрузі @oksana.marchenko.official, що з турботою про мене привела до церкви Трійці Живоначальної в Останкіні🤍 7 травня дивіться дуже душевний випуск "Паломниця" на youtube..., - написав Філіп Кіркоров у підписі до публікації.

Він відзначив відому українську телеведучу Оксану Марченко, яка одружена з одним з представників партії ОПЗЖ Медведчуком. Зараз, як стало відомо завдяки Кіркорову, жінка проводить Великдень в РФ.

Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram
Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Воістину Воскрес 🙏 🏼 ❤ ️Зі світлим святом, дорогий🙏❤️🙏", "Вітаю ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ бажаю всього світлого і справжнього! Любові і мирного неба Над головою♪", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "В голову напекло?", - Полякова розгнівала українців ніжностями з Кіркоровим

Як повідомляв "Знай.ua", ані Лорак ніжно звернулася до Сергія Лазарєва через особливу подію: "Дорогою"

Знай.ua писав, прихильниця полізла в штани до 54-річного Філіпа Кіркорова прямо на сцені