Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка є обличчям проектів "Світське Життя", "Голос Країни" та інших, частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Вона зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим приєдналася до святкування Великодня, 2 травня 2021 року. Сьогодні ж і стало відомо, що їх сім'я чекає поповнення. Катя Осадча вагітна другою дитиною від ведучого. Для неї ж це втретє.

"Христос Воскрес! Кожній родині бажаємо здоров'я, злагоди, миру і тільки хороших новин ❤️ дякую всім за привітання 🐣 людей Горбунових буде більше💛", - написала жінка у підписі до публікації.

Осадча і Горбунов, скріншот: Instagram
Осадча і Горбунов, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Під постом зібралося безліч зірок шоу-бізнесу, включаючи Марічку Падалко, Михайло "Дзідзьо" Хома, Санта Дімопулос та інші.

"Вітаю вас❤️ нехай все пройде легко😍", "Катя 😍❤️", "Классс поздрав вітаю з майбутнім поповненням😍 👏 смачної Пасхи", "Воістину Воскрес!!! Прийміть найщиріші вітання!!! Здоров'я і Божого благословення!!❤️❤️❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Осадча знову вагітна: Юрій Горбунов стане батьком вдруге

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча розповіла про свою симпатію до Монатіка: Горбунова і не згадала

Знай.ua писав, молодильне яєчко Ніни Матвієнко, міністерська паска та "пасхалки" Лілії Ребрик: як відомі українці зустрічають Світле Христове Воскресіння