Мама відомого молдавського виконавця і тренера "Голос країни" Дана Балана 63-річна Людмила часто ділиться з шанувальниками яскравими фото зі свого особистого і професійного життя.

Дан Балан вибрав Україну для того, щоб будувати тут музичну кар'єру. Крім того, він підігріває чутки про роман з неймовірною співачкою Тіною Кароль.

Тим часом його мама продовжує виступати як народна артистка Молдови на своїй батьківщині. Однак шанувальники відзначають не тільки чарівний голос співачок, а й розкішну фігуру і стрункі ноги, які вона не соромиться демонструвати в купальнику і відвертих нарядах.

На цей раз в світле свято Великодня Людмила вирішила привітати своїх шанувальників не тільки віршем, а й відео, де нібито на неї в красивому легкому платті падають пелюстки з дерев.

"Пелюстки квітів, старанно надіті,

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Я стискаю їх у своєму букеті

І від щирого серця молюся за всіх

Голосом, пронизаним світлом і вогнем ...

І я дякую світло, яке приносить нам,

Господу нашому Ісусу на хресті.

ХВ !!!",- написала вона румунською.

Шанувальники, в тому числі і українські, прийшли в захват від такого привітання і написали безліч теплих слів їй у відповідь.

"сімейство Балан зі святом Світлого Великодня! Нехай Господь береже всю вашу сім'ю! Здоров'я і щастя вам всім!❤ ️ ", "З наступаючим святом Світлого Великодня. Всіх благ Вам і Вашим рідним.❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "З наступаючим святом Великодня! Щастя, миру, благополуччя і Божого благословення всій Вашій родині!❤ ❤ ❤ ", "Нехай Господь береже і Душу зцілить! Зі Святом!🙏 ❤ ️ ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, 63-річна мама Дана Балана оголила стрункі ноги на заздрість всім.

Як повідомляв "Знай.uа", 63-річна мама Дана Балана розповіла про важке захворювання.

Також "Знай.uа" писав, що 63-річна мама Дана Балана зворушила своєю юною копією, красуні в однакових сукнях.