Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

Наприклад, на сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. Зараз дівчина продовжує радувати публікаціями святкування Великодня, який відзначається всіма християнами 2 травня 2021 року. І якщо раніше в публікації вона зазначила, що вирішила поїхати з коханим в невелику подорож, то з часом стало відомо, куди саме.

Дорофєєва приїхала в Попільники, скріншот: Instagram Stories
Дорофєєва приїхала в Попільники, скріншот: Instagram Stories

Дівчина стримала своє слово і приїхала відзначати Великдень до переможця останнього сезону "Голосу країни" Сергія Лазановського. Він проживає в Івано-Франківській області, в селі Попільники заради Дорофєєвої біля будинку хлопця зібралися десятки українців, які захотіли сфотографуватися з виконавицею.

Дорофєєва приїхала в Попільники, скріншот: Instagram Stories
Дорофєєва приїхала в Попільники, скріншот: Instagram Stories

"Ще під час "сліпих прослуховувань" DOROFEEVA пообіцяла, що приїде в Попільники, якщо Сергій @s.lazanovskyi_ridnyi вибере її команду. Надя дотримала обіцянку і приїхала на батьківщину Сергія, де вони разом святкуватимуть Великдень ✨", - йдеться в публікації "1+1" з цього приводу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розставила ніжки без штанів після перемоги на "Голосі": "Дуже важливо для нього"

Як повідомляв "Знай.ua", Дурнєв засудив з Винником Дантеса через його "специфічні" смаки: "Потім на Дорофєєвих одружуються"

Знай.ua писав, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зважився на визнання: "Надя вагітна?"