Одну з обраниць "Холостяка" Михайла Заливако Джесіку Чеги "викрили" у відносинах з одруженим чоловіком.

Відповідне відео опублікували в TikTok.

Один з недавніх випусків пост-шоу "Холостяка" "Як вийти заміж" відвідала обраниця Михайла Заливако Джессіка Чегі. Під час спілкування з ведучим Гришею Решетником дівчата переглядали через додаток, як вони записані в телефонних книжках У інших людей.

Коли черга дійшла до скандальної учасниці, експерти шоу і глядачі помітили дещо цікаве. Крім того, що Джессіка у багатьох була підписана як "Чегі макіяж" і т.д., ккто-то записав її в ролі "Коханки".

@holostyak11

#холостякстб #холостяк #холостякукраина #холостякмихаил #холостякииша #холостяк11

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще
♬ оригинальный звук - holostyak.STB

Цей факт відразу обрушив на дівчину масу питань про те, чи зустрічалася вона з одруженим чоловіком і чому це приховувала. Джессіка відразу почала заперечувати побачене і заявила, що не знає, у кого може бути так записана в телефоні.

Експерти проекту відзначили, що учасниця сильно злякалася, а її виправдання є безглуздими. Чегі нічого не змогла відповісти на їхні звинувачення, заявивши лише, що нічого про це не знає і ніколи не мала стосунків з одруженим чоловіком.

У коментарях багато засудили дівчину за лицемірство і заявили, що цей випадок показав її справжнє обличчя. Користувачі також відзначили, що Джессіка багато в чому нападала на Юлію "Зайки", проте сама виявилася не краще.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що у мережі розсекретили, хто покине проект" Холостяк " з Михайлом Заливако в 10 випуску.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "спробувала описати свої почуття після того, як Міша Заливако розпрощався з нею на проекті"Холостяк".

Також Знай.uа писав, що Анна Богдан поділилася потаємним для Михайла Заливако:"Не налякає".