Популярна українська телеведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір привітала українців з Великоднем.

Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Так, в кадрі ведуча з'явилася зі своїм колегою Русланом Сенічкіним, який спробував зняти пальцем пробу зі святкової паски за що отримав по руках від Барбір.

"Христос Воскрес! Всіх зі світлим святом!😇",- написала Людмила Барбір.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Воістину Воскрес!❤️😍😍❤️😍", "Воистину воскрес! 😘😘😘Мира и благодати! ❤️❤️❤️", "Христос Воскрес, любимые ❤️", "Зі святом Великодня!", "Воїстину Воскрес😇🙏🏻✨", "Цього року на Великдень залишилася в Іспанії, але добру традицію - пекти кулічі, зберігаю. І уся іспанська родина була у захваті 👏. Зі Святом!!!", "Воистину Воскрес!!!", "ЛЮДМИЛА БАРБИР ХРИСТОС ВОСКРЕС СМАЧНОИ ПАСХИ ВАМ", - вітали у відповідь фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Людмила Барбір запхала Руслана Сенічкіна в акваріум, а він і радий

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір посадила іменну ялинку: "пообіцяли до них навідуватися"

Також «Знай.иа " писав, що Людмила Барбір з "Сніданку з 1+1" під руку з Русланом Сенічкіним і Позитивом взялися за порятунок планети