У Дніпропетровській області рятувальники допомогли вибратися з пастки чотириногому другу.

Про подробиці події пише прес-служба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 2 травня, на вулиці Степовій в місті Вільногірськ Дніпропетровської області. Близько 9 ранку на гарячу лінію Служби порятунку надійшло повідомлення від випадкових перехожих про те, що в покинутій будівлі застрягла собака.

За вказаною адресою негайно направили чергове відділення 52-ї Державної пожежо-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Собака / фото: ДСНС
Собака / фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

рятувальники / фото: ДСНС
рятувальники / фото: ДСНС

Прибулі рятувальники виявили собаку, яка застрягла в 1,5-метровому комунікаційному колодязі на території покинутої будівлі. Один з рятувальників спустився в яму і за допомогою пожежо-рятувального спорядження дістав собаку цілою і неушкодженою. На даний момент чотириногому другу нічого не загрожує.

До рятувальної операції залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежо-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Собака / фото: ДСНС
Собака / фото: ДСНС

Нагадаємо, що волонтери врятували пса, якого господарі відгодували до 88 кілограмів і фактично зробили інвалідом.

Як повідомляв портал Знай.uа, рятувальники заради пухнастих носиків залазили на височенні дерева і в глибокі колодязі: куди завело їх цікавість.

Також Знай.uа писав, що на Харківщині зубатий житель лісу прибіг до рятувальників: "біда!".