Відома українська співачка Євгенія Власова, яка кілька років тому зникла з екранів, розповіла Каті Осадчій, чи збирається повертатися в шоу-бізнес і чому для неї це важко.

Детальніше про це артистка розповіла в інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що кілька років тому Євгенія Власова повністю пішла з шоу-бізнесу – спочатку це було викликано проблемами зі здоров'ям, а пізніше вона покинула сцену за власним бажанням. Українці не знали, що стало причиною такого рішення співачки, оскільки до цього часу вона не давала інтерв'ю і не виходила на зв'язок.

Нещодавно Євгенія Власова вийшла на сцену "Голосу країни", щоб заспівати свою пісню разом з учасницею проекту. Така поява спантеличила українців.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

В інтерв'ю співачка зізналася, що їй було складно перебороти себе і знову з'явиться на сцені перед мільйонами глядачів. Для неї виступи на даний момент-величезний стрес, який проявляється на тілі. Євгенія заявила, що давно страждає панічними атаками, а сама вона є людиною невротичного складу.

"Я дуже все відчуваю, і моє тіло дає такі реакції колосальні, що тільки йога і допомагає. Медитація витягла мене з дуже важких і депресивних станів. Це допомогло впоратися з панічними атаками і зі стресами, які виникли один за іншим", – говорила артистка в інтерв'ю.

Власова зазначила, що не збирається повертатися в шоу-бізнес і випускати будь-які новинки, оскільки не витримає більше цього тиску.

"Мені незатишно в шоу-бізнесі, так, чесно. Я не готова робити те, що потрібно. Я хочу робити те, що я хочу", – розповідала Євгенія.

Нагадаємо, що Катерина Осадча та Юрій Горбунов чекають поповнення в родині.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ніна Матвієнко перед Великоднем розкрила секрет молодості:"потрібно освячене яєчко".

Також Знай.иа писав, що Slavia відверто розповіла про те, як вони з Дзідзьо намагалися врятувати шлюб.