Українська психологиня Наталія Холоденко розповіла, як стала учасницею проекту Олександра Пономарьова і навіщо консультувала його з професійної точки зору.

Детальніше про це вона розповіла в інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що психолог Наталія Холоденко взяла участь у великодньому проекті продюсера Олександра Пономарьова, в якому заспівала для українців. Незважаючи на те, що шоумен дуже вимогливо ставиться до виконавців, з якими має справу, він пообіцяв Наталії навчити її всьому, що треба.

Наталія Холоденко, фото: Instagram
Наталія Холоденко, фото: Instagram

Холоденко зазначила, що для неї була великою несподіванкою участь у проекті, оскільки раніше вона не була особисто знайома з Пономарьовим. Але, це не завадило їм швидко знайти спільну мову, а незабаром Наталя вже консультувала продюсера як психолог.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Коли він подзвонив, він сказав: "Тут на мою пісню нападають, такий контекст, що я пропагую, щоб було у всіх багато стосунків. Я навпаки, я однолюб, я хотів мати одну жінку на все життя...". Я кажу: "Так це хейтери, вони завжди будуть, були, це треба прийняти". І потім ми досить філософську бесіду провели", - заявила Наталія Холоденко.

На завершення психологиня також зазначила, що на Великдень не буде пекти паски, оскільки не любить займатися тестом. А зміст її святкового кошика досить просте-яблука та паски.

Нагадаємо, що Наталія Холоденко розповіла про похорон свого батька. Яким він був людиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, психолог Наталія Холоденко озвучила правила виховання: як не виростити дітей "мажорами".

Також Знай.uа писав, що Пономарьов зібрав українських зірок і прославив Христа.