Далеко не всі українці можуть дозволити собі тепличні огірки. Тим часом ціни на овоч продовжують зростати.

Про це передає портал EastFruit.

На сьогоднішній день вартість тепличних огірків, які надходять у продаж стартують від 1,84 долара/кілограм (51, 33 грн). Ще минулого тижня показник не перевищував 1,50 долара/кілограм (41,84 грн).

Головна причина такого подорожчання овоча - погода. Точніше, нічні температури, адже останнім часом температура вночі опускалася нижче 0, що відбилося на продукції.

Огірки, фото: pixabay.com
Огірки, фото: pixabay.com

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами виробників, погода негативно позначилася на вегетації рослин. І через це ринки отримували малооб'ємні партії продукції.

Логічно, що продавці стали підвищувати ціни, хоча попит на огірки досить помірний.

У 2020 році в цей період оптова ціна на тепличний огірок не перевищувала 1 долар/кілограм, а до кінця травня впала до 0,40 долара/кілограм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Яйця, цукор і масло: експерти розповіли про стрімке зниження цін після Великодня. Українцям розповіли про те, як найближчим часом повинні змінитися ціни на найбільш ходові продукти в супермаркетах і ринках. Йдеться про яйця, масло і цукор.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні різко впала ціна на овочі: у скільки обійдеться смажена картопля. В Україні почали активно падати ціни на картоплю завдяки імпорту з європейських країн.

Також «Знай.иа " писав, що В Україні подорожчали гречка, масло і яйця, і це не межа: що буде з цінами на головні продукти. Через сезонний фактор багато продуктів подешевшають, проте паралельно дещо буде і дорожчати