В одному з супермаркетів мережі "Файно маркет" продають гнилі фрукти.

Про це стало відомо з повідомлення в групі "Підслухано в Олександрівці" в соціальній мережі Фейсбук.

Так, чоловік купив пакет мандарин для своєї племінниці в "Файно маркеті". Вже вдома виявилося, що всередині вони повністю прогнили. Сестра покупця залишилася вкрай незадоволена тим, що відбувається і залишила негативний відгук.

фото: Підслухано в Олександрівці
фото: Підслухано в Олександрівці

фото: Підслухано в Олександрівці
фото: Підслухано в Олександрівці

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Мандарини куплені братом для племінниці.... У Файно маркеті номер 136 по вул.Незалежності України, 96. Ціна як за свіжі, а всередині гнилі... Совісті немає у касирів і біля адміністрації магазину які повинні це перевіряти і прибирати", - розповіла жінка в пості.

фото: Підслухано в Олександрівці
фото: Підслухано в Олександрівці

фото: Підслухано в Олександрівці
фото: Підслухано в Олександрівці

Українці розбилися на два табори. Хтось був на боці жінки, а хтось порахував, що покупці самі винні, що не перевіряють продукцію перед покупкою.

"Всі товари покупці вибирають собі самі", " я часто бачу такий товар))) це Україна нам везуть що попало (", " а при чому тут касир? Ви мандарини в пакет клали самі? Зважували самі? Куди ваші очі дивилися? Вас ніхто не змушував гниле купувати", " гнилого товару не повинно бути для продажу! ", "Ви що в ящику для себе змогли кмлограм нормальних мандарин вибрали? тому 1 Адмін з продавцем змогли. Будьте добрішими", " Завтра піду в магазин, знайду там щось зіпсоване, куплю його і напишу що весь персонал магазину поганий) їм же мільйони платять і часу у них явно повно вільного, можуть кожен день перевіряти кожен овоч і фрукт, делов то)", я сьогодні там же купив кішці пару курячих філешек. Філе в грязі, його кидали на підлогу або зберігали не зрозумій де:) що в грязі – звернула увагу дружина, коли різала його в миску... кішка його не їсть:) гаразд мандарини - під шкурою не видно, але м'ясо в піску класти в вітрину, а потім людині в пакет...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У популярному супермаркеті українець натрапив на маленьких гнилих " гостей "з теплиць:" Подивіться, що продають..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянам впарюють гниль замість капусти і помідорів: кому борщу з цвіллю?

Також «Знай.иа " писав, що Полиці відомого супермаркету всіяні простроченням, вже підгниває і" з душком": "намагаються сбагрити"