Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою буде погода в Україні найближчим часом. Її прогноз свідчить про те, що в найближчу ніч прийдуть заморозки.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Ймовірні заморозки відвідають Західні, північні, і навіть центральні області країни. Але, на щастя, не суттєві.

Температура повітря найближчої ночі очікується від 2 до 6 градусів тепла, а на Сході і півдні від 6 до 12 градусів.

Вівторок, 4 травня буде свіжим, температура повітря прогріється від 10 до 15 градусів, локально може бути навіть +17.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вся справа в антициклоні, який прийде з півдня, тому буде світити сонце, однак, так званий «хвіст» атмосферного фронту зачепить Північ, де можуть пройти локальні дощі.

Погода в Украине, фото: Наталка Диденко
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко

У Києві ж ніч буде ясною, і в той же час холодною - від +3 до +5 градусів. На околицях може бути навіть 0-2 градуси. Вдень потеплішає, але не ґрунтовною - Максимальна температура становитиме 12 градусів. Серйозних опадів не очікується, однак, дощі все ж пройти можуть.

Синоптик також розповіла, чого очікувати від прийдешнього тижня. Буде теплішати, однак, від дощів нікуди сховатися не вдасться. Найбільше вологи очікується на суботу, 8 травня. Парасолька найкраще не ховати далеко.

А ось з наступного понеділка, 10 травня, увірветься справжнє тепло, і стовпчики термометрів піднімуться аж до 20-25 градусів тепла, можливо навіть вище.

Нагадаємо, прогноз погоди, Балканський циклон загрожує опадами.

Як повідомляє портал Знай.ua, "Гроза всім розповість, що прийшов Великдень": українців попередили про зливу на свята, кого обійде негода. Температура повітря може піднятися до + 24 градусів

Також Знай.ua писав, що Погода 30 квітня в Україні виконає мрії про весну: тепло до + 21 і грози.