Володимир захищає Україну з 2015 року і має не скромний позивний "Майор".

Про піхотинця розповіли в пресслужбі операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

Свій позивний захисник носить ще з часів мобілізації, який йому придумали побратими через те, що він був старшим у підрозділі.

"Це побратими його придумали, адже з нашої хвилі я був старшим у підрозділі. Ще жартували, мовляв: "Як почує ворог, нашим відділенням командує "Майор" - пачками здаватися в полон, думаючи що ми - елітні спецназівці!", - каже "Майор".

До війни Володимир працював слюсарем Сумського водоканалу. А вже в 2015 році став воїном танкової бригади. Тут він став командиром відділення, адже мав непоганий досвід, який отримав за часів строкової служби піхотній бригаді.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

фото: ООС
фото: ООС

Після року проведеного на передовій, українець вирішив не йти з армії. Тому записався в резерв і сумлінно тренувався під час зборів. І так до тих пір поки не знадобився на передовій.

"Майор" прзнався, що на громадянці" навіть нудьгував по фронту. Йому дуже не вистачало відчуття братства, вірних друзів, перевірених в боях побратимів.

Цього разу Володимир потрапив до бригади Чорних Запорожців. Його підрозділ зараз тримає оборону в декількох десятках кілометрів від місць, де він воював в першу свою ротацію.

"У 2015-му бойових зіткнень було в рази більше, а ворожі обстріли з важкого озброєння сприймалися буденно. Але й тепер не можна втрачати пильності, адже ворожі обстріли трапляються куди частіше, продовжують працювати снайпери і техніка своїм шумом регулярно нагадує про близькість окупантів. А ще - це стягування військ до наших кордонів ... Але брязканням зброї нас не злякаєш. Ми будемо битися до кінця, до нашої перемоги",- розповів захисник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відважний Петро "зловив" снаряд Путіна в окопі-фронт такого ще не бачив: зупинив Бог

Як повідомляє портал «Знай.иа» Герой з позивним "Гірський" пішов на війну заради світлого майбутнього України: "не хочу, щоб хтось нав'язував свою мову і культуру"

Також «Знай.иа " писав, що Українець з левовим серцем пішов захищати рідну землю: "буду стояти тут, поки ворог не відступить"