Стало відомо про те, що на 85-му році життя помер відомий український актор і режисер з міста Дніпро Жан Мельников.

Про цю сумну новину повідомив його син Андрій на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Серце українського актора і режисера Жана Мельникова перестало битися у віці 84 роки. Він отримав широку популярність завдяки знаменитому на весь СНД фільму "Весна на Зарічній вулиці".

"Батько!!! Ти найкращий тато на землі!!! Ти завжди переживав не тільки за нас, твоїх дітей, а й за тих, хто були близькі твоєму серцю, і намагався робити доя нас все!!! Ти дав нам більше, ніж міг, і продовжуєш робити це і зараз..! Ми дякуємо Тобі, і дуже сумуємо... Тебе не стало сьогодні, у світле свято Великодня, о 19: 00..." - пише син покійного актора.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Жан Олександрович стояв біля витоків театру в місті Дніпро. У 1960 році він закінчив місцеве театральне училище, і почав керувати театральним колективом.

Народився Жан Мельников 27 липня 1936 року в Дніпропетровську.

Раніше з життя пішов ще один культовий режисер Ельдар Кулієв, який відомий завдяки своїм роботам над фільмами "У цьому південному місті" і "Бухта радості».

Інформацію про смерть Ельдара Кулієва підтвердила прес-служба Спілки кінематографістів. Йому було 80 років.

Нагадаємо, померла Хелен МакКрорі, у зірки "Гаррі Поттера" і "Гострих козирків" був рак. Пішла з життя зірка "Гаррі Поттера" і " Гострих козирків"

Як повідомляв портал "Знай.ua", сотні квітів і смуток на обличчях: принц Чарльз з дружиною вшанували пам'ять герцога Единбурзького. Похорони чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа пройдуть у суботу, 17 квітня

Також "Знай.ua" писав, повітряна кулька стала причиною смерті 11-місячного малюка. Кулька застрягла в горлі дитини