У головного героя проекту "Холостяк 10" Макса Михайлюка і його коханої Дарини Хлистун народився первісток – дівчинка, яку назвали Аріаною.

Макс нескінченно щасливий цій події і постійно ділиться своїми емоціями з армією шанувальників, яких вже 238 тисяч. Він показував і фотографії з вагітною дружиною, і першим став кадр, як Макс тримає на грудях свою новонароджену дочку.

Також на виписку з пологового будинку він їхав з величезним оберемком троянд і зазначив, що тепер у нього дві дівчини, а значить і кількість букетів збільшиться в два рази.

На цей раз він опублікував фотографію, де сидить в машині і з трепетом дивиться на маленьку дівчинку.

"Не можу надивитися👼 😍❤️ #Ariana", - пише макс.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від того, який вийшов з ловеласа Макса прекрасний батько. І навіть запитали, чи віддає він дитину мамі, на що сам екс-холостяк написав, що тільки погодувати.

"Макс, ти дочку в руки мамі віддаєш??))😍", "який же гарний, щасливий татусь)😍👼", "очі щасливі-щасливі❤️", "Стільки щастя в очах 🔥🔥🔥", "Щасливий батько❤️🙌", " Щасливий татусь😍😍", " Які гарні і щасливі 😍😍😍вітаю 😻", " Вітаю❤️🤗🤗Нехай росте здоровою і радує батьків😍", " Які ви красиві😍❤️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, екс-холостяк Макс Михайлюк залишив вагітну кохану заради жартів.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Макс Михайлюк став батьком.

Також "Знай.uа" писав, що екс-холостяк Макс Михайлюк був присутній при народженні дочки.