Гондурас-це не тільки одна з найнебезпечніших і злочинних країн у світі. Це і мальовничі локації на березі Карибського моря. Одна з найбільш красивих-Національний парк Пунта-Сал, який відвідав ведучий тревел-шоу " Орел&Решка. Чудеса світу "(Новий канал) Антон Зайцев.

Парк розмістився на окремому острові, який з'єднується з материком вузькою мальовничою косою. У докарантинний час туди організовували багато турів для туристів, але через пандемію добиратися до наймальовничіших куточків доводиться самому. Ловіть лайфхак: щоб потрапити в Пунта-Сал швидко і дешево, потрібно домовитися з місцевим рибалкою про човен — всього за п'ять доларів він доставить вас на півострів.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

"Ми пливли в Національний парк, а припливли в парк Юрського періоду! Там все таке величезне, зелене і постійно нависають над тобою, що складалося враження, ніби ось-ось вискочить тиранозавр з криками: "Ти мене знімаєш? Я вперше побачив такі джунглі, зазвичай вони щільніше і нижче, а тут — масштаб і розмах!"- поділився враженнями ведучий тревел-шоу " Орел&Решка. Чудеса світу " на Новому каналі.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім джунглів в парку є безліч цікавих місць-болота, лагуни, скелі, піщані пляжі... а любителі підводного світу можуть насолодитися красою коралових рифів, що огинають півострів. Гарантуємо: в Пунта-салі кожен знайде собі захоплення до душі.

Раніше ми повідомляли, зірка "Орла і Решки" опустилася на дно до небезпечних акул.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Орла і Решки" скупалася в кратері вулкана.

Також "Знай.uа" писав, що до Вєрки Сердючки у команди "Орел і Решка" вкрали техніку з паспортом.