Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше мільйона чоловік.

За весь час існування її профілю, Камінська встигла опублікувати понад 14 тисяч постів. І зараз вона поділилася гарячими фотографіями з чоловіком в одному ліжку. Варто відзначити, що він дуже схожий на її колишнього чоловіка, пластичного хірурга Едгара. Нещодавно опублікована фотографія зроблена чорно-білому стилі.
Слава Камінська сидить верхи на чоловікові, який лежить на спині з закритими очима. На виконавиці можна помітити легку накидку і нижню білизну, що просвічується під світлом. Руки жінка тримає просто на його грудях.

Слава Камінська, скріншот: Instagram
Слава Камінська, скріншот: Instagram

"Слава, роби вже щось, він не дихає😮", "Святі угодники! Жінка🤣 😅 🙈", "Тьху, тьху , тьху... привидівся на фото Ваш колишній)))😂", "Блін, ось за виразом обличчя видно, як хлопець щиро любить свою роботу!😂 😂 😂 ", "Це лежить В. Козловський?", "Пипець. Це вже наїзд на Бога", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Камінська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Камінська)

До цього Слава Камінська вже виставляла фото з цим хлопцем. Воно кольорове і обидва учасники фотосесії дивляться прямо в камеру. Можна відзначити, що білизна на співачці червоного кольору.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська вразила схожістю з колегою Наталією Влащенко: "Як мама з донькою"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська зізналася у вживанні заборонених речовин: "Все пробувала"

Знай.ua писав, "Чим ми займаємося?": напівгола Слава Камінська з'явилася в ліжку з чоловіком