Анна Сєдокова - популярна українська співачка і екссолістка тріо "ВІА Гра", яка вже протягом довгого часу проживає на території Російської Федерації.

Вона частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік. Зовсім недавно Ані Лорак дала інтерв'ю, в якому розповіла, що до неї звертався Костянтин Меладзе, коли до неї прийшла популярність.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Він відчував до неї сильну симпатію і пропонував особливий шлях розвитку, який їй все ж не підійшов. Потім чоловік почав "перекривати повітря" виконавиці. Лорак заявила, що він заборонив з нею спілкуватися всім своїм знайомим.
Згодом її почали зацьковувати, а деякі все ж підтримувати. Наприклад, Лобода вирішила не захищати співачку. А ось Українка Оля Полякова і Анна Седокова зробили навпаки. Суперблондинка заявила, що їй Костянтин теж обіцяв майбутнє взамін на інтим.

Сєдокова раніше, на стрімі з Поляковою, заявляла: "Мені здається, у Кості більше не стоїть на всю цю справу. А як тільки починає привставати, йому відразу яєчка затискають".

І це пов'язано з тим, що Віра Брежнєва стала дружиною продюсера, тому нинішнім учасницям ВІА-Гри нічого не загрожує.

Нагадаємо, Джанабаєва і Меладзе вразили зовнішнім виглядом після народження доньки: "Ночі безсонні"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", "Який негідник це придумав": Валерій Меладзе відповів на чутки про стосунки Ані Лорак з братом

Знай.ua писав, Ольга Полякова слідом за Ані Лорак заявила про домагання Костянтина Меладзе: "Прийнято замовчувати"