Одна з обраниць "Холостяка" Михайла Заливако Джесіка Чегі поділилася яскравим знімком зі знайденою на проекті подругою Розалі Номбре.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Багато українців думають, що на проекті "Холостяк" дівчата тільки й роблять, що будують один одному підступи і сиплються образами на адресу один одного. Однак, одна з найбільш неоднозначних учасниць Джесіка Чегі вирішила розвіяти цей міф, розповівши про дружбу з конкуренткою.

Учасниці "Холостяка" / фото: instagram.com/rosali_kovbasa/
Учасниці "Холостяка" / фото: instagram.com/rosali_kovbasa/

Кілька тижнів тому Розалі Номбре написала в соціальних мережах, що сильно здружилася з Джесікою Чеги, незважаючи на сильну напругу на проекті і конкуренцію за серце Михайла Заливако. Тепер і сама Джесіка вирішила про це написати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дівчина опублікувала спільний знімок з недавньої церемонії троянд в Єгипті, на якому постала в жовтій сукні в підлогу, чорних босоніжках і з яскравим вечірнім макіяжем. Її подруга Розалі вибрала для церемонії синє плаття з довгим шлейфом, завершивши образ яскравим макіяжем і високим хвостом.

Пост Джесіки Чегі в Instagram / скріншот
Пост Джесіки Чегі в Instagram / скріншот

Під постом Джесіка Чегі написала, що Розалі виявилася дуже душевною людиною і крутою подругою, з якою у них є маса спільних тем для обговорення. Вона зазначила, що дівчина може врятувати будь-яку напружену ситуацію колючими жартами.

" і хоча, з кожним новим тижнем, відсоток напруги в повітрі збільшувався. Ми з Розалі все менше спілкувалися про сам проект і все більше розкривали неймовірну кількість спільних тем. Я дуже рада, що зустріла таку світлу людину! І ось, зовсім не очікувавши, що так подружимося, ми стоїмо, такі ж кольорові і такі ж нерозлучні, ніби прапор України🇺 🇦❤️", - написала Джесіка Чегі.

Нагадаємо, що Джесіку Чеги "викрили" у відносинах з одруженим чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі розсекретили, хто покине проект" Холостяк " з Михайлом Заливако в 10 випуску.

Також Знай.uа писав, що Юля " Зайка "спробувала описати свої почуття після того, як Міша Заливако розпрощався з нею на проекті"Холостяк".