У мережі згадали висловлювання ще однієї артистки про Костянтина Меладзе. Що Поліна Гагаріна розповіла про розлад з продюсером, і чому вони не змогли спрацюватися.

Не так давно в мережі з'явилося інтерв'ю Ані Лорак, де та розповіла, як Костянтин Меладзе пропонував їй продюсування взамін на відносини, у нього тоді була сильна симпатія до дівчини.

Поліна Гагаріна, Фото Instagram
Поліна Гагаріна, Фото Instagram

Після цього, користувачі Мережі почали згадувати висловлювання інших артисток, які теж мали справу з чоловіком. Однією з таких стала і Поліна Гагаріна. Кілька років тому вона відверто розповіла про свій розлад з Костянтином Меладзе.

Костянтин Меладзе / фото : instagram.com/meladzemusic/
Костянтин Меладзе / фото : instagram.com/meladzemusic/

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Деякий час тому вони тісно співпрацювали, і за чутками, це були не тільки професійні відносини. Раптом, різко все обірвалося, і як розповіла співачка, це сталося не за її бажанням.

В інтерв'ю Ірині Шихман вона розповіла, що вдячна чоловікові за всі написані пісні, і за час роботи з ним. Зараз вони продовжують дружити, а Поліна донині вважає його геніальним.

Трохи пізніше, після цього інтерв'ю, колишній охоронець групи "ВІА Гра" розповів, що на рішення про розрив співпраці вплинула Віра Брежнєва. Їй нібито не сподобалося, що Поліна Гагаріна стрімко набирає популярність, і нинішня дружина Меладзе переживала, що він може її кинути заради артистки.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе зіграли весілля в 2015 році. Скромна церемонія пройшла в Італії, і про неї знали тільки найближчі.

Нагадаємо, Поліна Гагаріна кинула свого чоловіка фотографа Дмитра Ісхакова і звільнила його з роботи

Як повідомляв портал Знай.uа, Гагаріна відбила чоловіка у Варнави, а доля покарала розлучницю

Також Знай.uа писав, що Водонаєва розкрила причину розлучень Лорак і Гагаріної- " інфантильні чоловіки"