За вікном українців вже у всю цвіте останній місяць весни. Травневі свята ще не закінчилися, а значить у нас є час для приємного проведення часу на природі або на дачі, де можна облаштувати багаття з мангалом. На цей раз ми знайшли, для тебе наш дорогий читач, дуже "соковитий" рецепт шашлику.

Як вже прийнято традиційно, українці люблять зустрічати травень активним відпочинком на природі та готуванням м'яса на вугіллі, саме тому у нас є дуже цікавий рецепт.

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації фуд-блогера "pp_foodpro" в мережі Instagram.

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Підтримай рецепт смачного маринаду, для соковитих шашликів. Попереду свята і літо так що зберігайте рецептик.

Інгредієнт:

- Цибуля 400г
- М'ясо 1.450 г
- Сіль 1,5 ст. л.
- Спеції за смаком (для шашлику)
- Томатний сік 300мл
- Рос.масло 1ст.л.
- Кетчуп.

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Готуємо: нарізаємо м'ясо (у мене свинина: підійде шия, лопатка, тазостегнова частина) довільно, але не маленькі шматочки. Нарізаємо цибулю півкільцями, висипаємо в ємність, додаємо сіль і максимально тиснемо цибулю, щоб виділився сік. Додаємо в ємність м'ясо, спеції, масло, томатний сік і перемішуємо. Відправляємо маринуватися до холодильника на 4-12 годин, в ідеалі на ніч.

Коли надягатимете м'ясо на шампур, цибулю прибирайте, нам від неї потрібен був сік для маринаду. Їмо готовий шашлик з овочами і кетчупом (у мене шашличний). Смачного, пупсик.", - поділився автор публікації.

Раніше повідомляли, якщо хочете схуднути - не робіть цього: Марина Боржемська дала працюючі поради.

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт: "Ви тупцюєте по їжі".

Знай.uа писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "У ресторані не знайдете".