За вікном українців вже у всю цвіте останній місяць весни. Травневі свята ще не закінчилися, а значить у нас є час для приємного проведення часу на природі або на дачі, де можна облаштувати багаття з мангалом. На цей раз ми знайшли, для тебе наш дорогий читач, дуже "соковитий" рецепт шашлику.

Як вже прийнято традиційно, українці люблять зустрічати травень активним відпочинком на природі та готуванням м'яса на вугіллі, саме тому у нас є дуже цікавий рецепт.

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації фуд-блогера "pp_foodpro" в мережі Instagram.

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Катя Осадча після народження третього сина зізналася, як змінилося її життя: "Раніше планувала веселощі, а тепер..."

Вкрадене дитинство: на Закарпатті підлітки знущалися над неповнолітньою дівчиною, знімаючи процес на камеру

Оля Полякова сяде у суддівське крісло на "Танці з зірками" поряд з Владом Ямою: "Замість Кухар?"

В університеті Михайла Поплавського присоромили абітурієнтку через гроші: "На більше не вистачило?"

Показати ще

"Підтримай рецепт смачного маринаду, для соковитих шашликів. Попереду свята і літо так що зберігайте рецептик.

Інгредієнт:

- Цибуля 400г
- М'ясо 1.450 г
- Сіль 1,5 ст. л.
- Спеції за смаком (для шашлику)
- Томатний сік 300мл
- Рос.масло 1ст.л.
- Кетчуп.

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram
Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Готуємо: нарізаємо м'ясо (у мене свинина: підійде шия, лопатка, тазостегнова частина) довільно, але не маленькі шматочки. Нарізаємо цибулю півкільцями, висипаємо в ємність, додаємо сіль і максимально тиснемо цибулю, щоб виділився сік. Додаємо в ємність м'ясо, спеції, масло, томатний сік і перемішуємо. Відправляємо маринуватися до холодильника на 4-12 годин, в ідеалі на ніч.

Коли надягатимете м'ясо на шампур, цибулю прибирайте, нам від неї потрібен був сік для маринаду. Їмо готовий шашлик з овочами і кетчупом (у мене шашличний). Смачного, пупсик.", - поділився автор публікації.

Раніше повідомляли, якщо хочете схуднути - не робіть цього: Марина Боржемська дала працюючі поради.

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт: "Ви тупцюєте по їжі".

Знай.uа писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "У ресторані не знайдете".