За вікном українців вже у всю цвіте останній місяць весни. Травневі свята ще не закінчилися, а значить у нас є час для приємного проведення часу на природі або на дачі, де можна облаштувати багаття з мангалом. На цей раз ми знайшли, для тебе наш дорогий читач, дуже "соковитий" рецепт шашлику.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк вже прийнято традиційно, українці люблять зустрічати травень активним відпочинком на природі та готуванням м'яса на вугіллі, саме тому у нас є дуже цікавий рецепт.
Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації фуд-блогера "pp_foodpro" в мережі Instagram.
"Підтримай рецепт смачного маринаду, для соковитих шашликів. Попереду свята і літо так що зберігайте рецептик.
Інгредієнт:
- Цибуля 400г
- М'ясо 1.450 г
- Сіль 1,5 ст. л.
- Спеції за смаком (для шашлику)
- Томатний сік 300мл
- Рос.масло 1ст.л.
- Кетчуп.
Готуємо: нарізаємо м'ясо (у мене свинина: підійде шия, лопатка, тазостегнова частина) довільно, але не маленькі шматочки. Нарізаємо цибулю півкільцями, висипаємо в ємність, додаємо сіль і максимально тиснемо цибулю, щоб виділився сік. Додаємо в ємність м'ясо, спеції, масло, томатний сік і перемішуємо. Відправляємо маринуватися до холодильника на 4-12 годин, в ідеалі на ніч.
Коли надягатимете м'ясо на шампур, цибулю прибирайте, нам від неї потрібен був сік для маринаду. Їмо готовий шашлик з овочами і кетчупом (у мене шашличний). Смачного, пупсик.", - поділився автор публікації.
Раніше повідомляли, якщо хочете схуднути - не робіть цього: Марина Боржемська дала працюючі поради.
Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт: "Ви тупцюєте по їжі".
Знай.uа писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "У ресторані не знайдете".