Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, Анна активно веде свій блог в Instagram, де ділиться красивими фото і міркуваннями про життя.

Цього разу дівчина поділилася яскравим фото біля хмарочоса. На знімку довгонога Анна позує в довгій сукні в смужку, яка підкреслює її довгі ноги, шкіряній куртці і білому капелюсі. Дівчина задумливо дивиться вздовж дороги на тлі високого скляного хмарочоса.

"Смугаста життя, смугаста дорога, смугаста я🚧", - пише Анна.

Фотографія зачарувала шанувальників новою фотографією, вони побажали їй тільки білих смуг в житті і зробили безліч компліментів її красі і чарівності.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

" Ооооой як я чекаю що у нас попереду таааааа буде. Нікому не скажемо 😂", " Толел білих смуг бажаю всім, хто читає це!❤ ️ ❤ ️ 🙌 ", "Завжди яскрава і чарівна💎", "ви приголомшлива", "це та Ви правду сказали",, - пишуть коментатори.

,

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Заворотнюк" нацькувала " своїх фанатів на 60-річну бабусю.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк Анна згадала безтурботне дитинство.

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Заворотнюк згадала найщасливіший момент у житті.