Відомий український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма поділився новим знімком і розповів, що думає про свій вік.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Влад Яма вже давно відомий українцям в якості відмінного танцюриста, а також учасника багатьох українських телепередач. Сьогодні його можна побачити в ролі судді на проекті "Танці з зірками", а також тренера і члена журі в гумористичному шоу "Ліга сміху".

Крім публічної діяльності Влад Яма приділяє практично весь вільний час своєю сім'єю – дружині Ліліані і синові Леону. Він часто хвалиться сімейними знімками в соціальних мережах, а також радує шанувальників власними фото.

Влад Яма з сім'єю / фото: Instagram
Влад Яма з сім'єю / фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Цього разу Влад Яма вирішив вперше за довгий час опублікувати сольний знімок, а також поділиться думкою щодо свого віку. На новому фото хореограф постав у білих джинсах і футболці, доповнивши все це картатою сорочкою з шкіряними рукавами.

Відомо, що на сьогоднішній день Владу ямі 38 років, що особисто він вважає прекрасним віком.

"ЛЮБЛЮ СВІЙ ВІК. Незбагненно...",- коротко написав танцюрист під публікацією.

У коментарях шанувальники ями підтримали його слова і відзначили хвалебними смайликами новий знімок.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Влад Яма похвалився підкачаним тілом дружини лілії з відпустки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма знявся в ролику популярного блогера.

Також Знай.uа писав, що Наталя Могилевська показала ніжні фото з Владом Ямою:"Спорт або секс".