Відома українська співачка і екс-солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася враженнями від перегляду баскетбольного матчу, а також розповіла про новий етап у житті.

Відповідний знімок артистка опублікувала в Instagram.

Відомо, що кілька місяців тому група Слава Камінська і Вікторія Смеюха заявили про розпад групи "НеАнгели". Перша практично в той же час заявила про початок сольної кар'єри, а ось її колега Вікторія відмовилася робити будь-які заяви.

Лише кілька днів тому Смеюха анонсувала шанувальникам, що їх чекає щось цікаве, проте всі карти розкривати не стала, продовживши вести в Instagram звичайне життя.

Вікторія Смеюха, фото: Instagram
Вікторія Смеюха, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цього разу Вікторія Смеюха розповіла, що вперше в житті побувала на баскетбольному матчі. Їй вдалося потрапити на матч "Будівельник"-"Київбаскет", на якому вона вболівала за останніх. Під кінець змагання співачка навіть вийшла на майданчик, щоб сфотографуватися з учасниками команди.

"Надихала Kyivbasket на перемогу! #Viktoria✌🖤 🖤 🖤 Але хтось же повинен бути секс-символом команди 😉 Політ - природний стан баскетболіста ⛹️🏀 У мене зараз як ніколи раніше в кар'єрі і в особистому житті новий етап, новий політ😇 🙏 👼 ", - написала артистка.

Пост Вікторії Смеюхи в Instagram / скріншот
Пост Вікторії Смеюхи в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Смеюхи захопилися її новим знімком, а також написали, що вже з нетерпінням очікують її сольну кар'єру. Деякі навіть порадили забирати підкачаних баскетболістів до себе.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що продюсер "НеАнгелів" Нікітін назвав справжню причину розпаду: повинні були ще 4 роки тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Смеюха виграла у змаганнях на місцеву " міс"

Також Знай.uа писав, що Смеюха з " НеАнгелів "готова розкрити правду про розпад групи:"це моє життя".