Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка трепетно привітала зіркову колегу Настю Каменських з днем народження - 4 травня виконавиця відсвяткувала своє 34-річчя. Наталя виставила архівний кадр, де обидві красуні позували на врученні премії "Ніч химер" шоу "Зірковий шлях" в 2019 році. Зірка захопилася талантами Каменських, а також побажала їм з чоловіком Потапом маленьких дітей, адже сама Настя не раз заявляла в різних інтерв'ю, що мріє про поповнення в родині.

"Настя, з днем народження! Дівчатка рулять!

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ти молодець!

Бажаю тобі залишатися такою як є і кілька маленьких Потапчиків на додачу ☺"

Фолловери не пройшли повз: "ось, ось. Ми чекаємо вже поповнення у вашій сім'ї .❤️ З днем народження, наша дорога Настенька!❤ ️ ❤ ️ ", "Красуні обидві! Гідні, яскраві, розумні, талановиті і справжні🔥 🔥 🔥"," З Днем Народження ❤ ️ і маленьких Потапчиків теж чекаємо❤️😍", " дві кішечки!!!❤️❤️❤️".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".