Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно донька знаменитості і її колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, 9-річна Софія, виставила кілька яскравих кадрів з відпочинку в Туреччині, де проводить час з татом. Так, юна зірка активно підкорює соціальні мережі TikTok і Instagram, радуючи шанувальників добрими відео та фото свого проведення часу.

Зірковий тато теж демонструє, як проводить канікули з малечею: разом найближчі люди і подорожували на яхті, і засмагали біля басейну, проте увагу аудиторії привернули саме кадри з яхтою.

instagram.com/muratnalca/

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

instagram.com/muratnalca/

Вся справа в тому, що і сама Ані Лорак виклала кілька спокусливих знімків з яхти - пейзаж із зелених гір і синього моря на тлі Софії і Кароліни схожі між собою.

Раніше виконавицю "підловили" за ніжними обіймами і танцями з колишнім чоловіком на іменинах доньки Філіпа Кіркорова - зірка виглядала дуже щасливою. Зокрема, сама артистка зізнавалася в одному з інтерв'ю, що зараз у них з Муратом лише теплі дружні стосунки, які експодружжя підтримують заради доньки.