Лідер гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк поділився історією про свою любов до творчості Ані Лорак. Він написав про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чоловік розповідає, як відкрив для себе зі своїм другом в 2006 році Skype, і після роботи вони залишалися в офісі, щоб трохи розважитися. Вони знаходили знайти контакти іноземців, і розмовляти з ними ламаною англійською, або ж українською. Розважалися як могли.

Найчастіше, звичайно ж, вони зідзвонювалися з друзями і базікали про життя, або ж у всю співали пісні. Тоді їм дуже подобалася творчість української співачки Ані Лорак, тому її пісні звучали найчастіше.

"До слова, і це чистої води інсайд, ми з Лехою були творцями на той час єдиного в Україні чоловічого фан-клубу Кароліни Куєк. Її україномовні пісні лягали на наші юні душі краще меду" - розповідає чоловік у своєму пості.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пост Сергія Мартинюка, фото: скріншот
Пост Сергія Мартинюка, фото: скріншот

Ніхто тоді і подумати не міг, що пройде менше десяти років, і Ані Лорак опиниться там, звідки її чути більше не захочеться. Зараз же, посеред ночі бувають пориви ностальгії.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ось так, зараз успішний музикант, зізнався в тому, що фанат від пісень Ані Лорак.

Коментарі під постом Сергія Мартинюка, фото: скріншот
Коментарі під постом Сергія Мартинюка, фото: скріншот

Люди в коментарях оцінили цю новину по достоїнству, і почали писати: "Про смайли добре сказав Пелевін в "Empire V" (хоч і злегка цинічно). А Кароліна-давним-давно у Фіолета було відео "Привіт Ані Лорак)", "Той момент коли і смішно читати, і почуття тієї ностальгії...", "Ніколи б в житті навіть не подумав, що ти був колись фаном Аньки Куей)) Так з нею вийшло не дуже красиво, і навіть незрозуміло, чому саме таку позицію вона вибрала, але це її справа. На зміну їй прийшло багато відмінної і набагато краще звучної української музики".

Коментарі під постом Сергія Мартинюка, фото: скріншот
Коментарі під постом Сергія Мартинюка, фото: скріншот

Нагадаємо, Ані Лорак зняла фільм, але покаже тільки росіянам: "в Україні не планується".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак показала ексклюзивне відео, раніше ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак зважилася на зміну іміджу і викинула строкаті сукні: "не боятися бути різною".