Як відомо, не так давно в мережі поповзли чутки про розставання Олександра Еллерта і "Холостячки" Ксенії Мішиної. Вони не на жарт злякали шанувальників.

Зараз начебто все налагодилося, вони знову знімають спільні відео, що говорить про одне - вони все ще разом. На сторінці Ксенії Мішиної в соціальній мережі Instagram з'явилася нова спільна фотографія пари, яку вони зробили в Одесі.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Саме туди пара вирушила на кілька днів відпочити. Знаходяться вони там не одні, а іншим учасником "Холостячки" Андрієм Рибаком, а також його коханою Аліною.

Вони разом прогулялися по визначних пам'ятках міста, і ввечері вирушили вже додому.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Ну все, ми їдемо додому. Одеса, спасибі тобі за найтепліший прийом, ми тебе обожнюємо. А ось мій Сашенька" - розповідає "Холостячка" в stories.

Далі в розмову включився вже і сам Олександр Еллерт: "Я хотів сказати, що Слава Богу, я їду з цієї моєї улюбленої Одеси. Товстий, жирний, з мільярдом калорій в собі".

Варто відзначити, що близько місяця Ксенія Мішина не з'являлася ніде з Олександром Еллертом. Більш того, вона прибрала всі спільні фотографії і відписалася від нього в соціальній мережі Instagram. Його навіть не було на дні народженні сина актриси.

Як виявилося, приводів для переживання немає, і вони все ж продовжують будувати відносини, а також разом жити. Якщо якісь розбіжності і були, то вони вичерпані.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, хто спить в її ліжку крім Еллерта: "у татуюваннях". Ксенія Мішина поділилася особистим

Як повідомляв портал " Знай.ua", екс-фаворит Ксенії Мішиної Андрій Рибак показав інтимні моменти в ліфті і на ліжку. Аліна Смирнова показала романтичні моменти

Також "Знай.ua" писав, Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина. Еллерт вирішив поставити всі крапки над " і"