Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією свіжим постом у соцмережі Instagram.

Останнім часом багатьох шанувальників акторки і героїні першого сезону "Холостячки" Ксенії Мішиної хвилюють її стосунки з 34-річним коміком. Тому Еллерт вирішив поставити всі крапки над "і", нарешті відповівши підписникам, куди ж зникла його кохана.

"Є ж октільйон інших питань... але ні, вам цікавий саме цей... Значить граємо... Напиши, щоб тебе ніхто не перебив 👇 Де Ксюша ❓ Потім зайди до неї в сторіз і зрозумієш де ж вона 🤪", - жартівливо написав Олександр.

"Чекали пояснення – отримали ікру і гру. Дякую 😂❤️💚", "Вони разом!!! 😍 Боже, я так переживала ❤️", "Де Ксюша?", "Коли весілля?" - коментують відповідь Еллерта користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Олександр Еллерт, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олексія Тригубенка застукали за поцілунком з учасницею "Холостяка": "По всіх руках пішла".

Нагадаємо, Ксенія Мішина розчулила ніжностями з Олександром Еллертом: "Як школярі".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина продовжує натякати на розставання з Олександром Еллертом.

Також портал Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт дізнався у Решеника все про "Холостяка": "Міша з усіма перецілувався"