Відомий український журналіст, телеведучий і зірка шоу про подорожі "Орел і Решка" Андрій Бідняков показав шанувальникам нове фото в Instagram, яке викликало бурхливу реакцію серед користувачів соцмережі. І все не дарма - Андрій вирішив слідувати трендам і похизуватися формами, як зірка фільму "Люди в чорному" Вілл Сміт.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Біднякова в мережі Instagram.

Публікація Андрія Біднякова, скріншот: Instagram
Публікація Андрія Біднякова, скріншот: Instagram

"Копія. Неповторний оригінал. Poor copy. Unique Original", - коротко підписав публікацію Андрій Бідняков, швидше за все, намагаючись пожартувати.

На опублікованому знімку можна помітити, що Андрій буквально скопіював "відверте" фото голлівудської зірки і показав своє черевце. Ведучому в коментарях жартівливо написали: "У нас півкраїни таких". Цікаво, але в останні кілька днів 52-річний Вілл Сміт став справжнім героєм соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Причиною нової хвилі популярності послужили знімки актора, які він опублікував у себе в Instagram. І вони далекі від звичної глянцевої картинки, до якої в цій соцмережі прагнуть багато хто.

Сміт був чесний зі своїми підписниками. Але, схоже, актор все-таки вирішив взяти себе в руки і подати приклад тим, хто думає, як розпрощатися з набраними за час пандемії кілограмами і повернутися до активного способу життя.

Вілл Сміт, фото: Instagram
Вілл Сміт, фото: Instagram

"Ось це тіло, яке пронесло мене через всю пандемію і незліченну кількість днів у коморі. Я люблю це тіло, але хочу відчувати себе краще. Більше жодних опівнічних кексів. Прагну досягти найкращої форми в моєму житті!", - написав Сміт буквально днями.

Раніше повідомляли, зірка "Орла і Решки" Бідняков спантеличив фанатів дивним фото: "Коли дзюриш в річку...".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Орел і решка" потрапив в "парк Юрського періоду": "Ось-ось наскочить тиранозавр".

Знай.uа писав, Тодоренко вразила, зірку "Орел і Решка" не впізнати: "Зроблю собі груди".