"Міс Україна-Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська вже вирушила в США, щоб підкорити світ своїм національним костюмом, яким вже похвалилася в мережі.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що 17 травня в американському місті Майамі пройде конкурс "Міс Всесвіт-2020", в якому візьмуть участь дівчата з 74 країн світу. Однією з них стане і українська красуня Єлизавета Ястремська, яка вже у всеозброєнні готова представляти батьківщину в розкішних нарядах.

У фінальній частині конкурсу дівчата представлять національні костюми. Єлизавета Ястремська вирішила відійти від традиційних вишиванок, представивши українцям сукню під назвою "Душа-витинанка".

Пост Єлизавети Ястремської в Instagram / скріншот
Пост Єлизавети Ястремської в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ястремська пояснила, що життя часом залишає в людських душах дірочки, які створюють внутрішню красу людини. Білий колір її вбрання відображає світлу і чисту душу, а його дзеркальний блиск – внутрішній світ людини.

"Українська витинанка — це генетична пам'ять нашої нації. З давніх-давен цими орнаментальними прикрасами з паперу прикрашали стіни, вікна, полиці будинків. Традиційно у вітинанку закладали сюжет, який розповідав, що відбувається в родині: які були свята, весілля, хто народився", - написала Єлизавета Ястремська.

Дизайнер Наталія Шевчук розповіла, що національний костюм для "Міс Всесвіт" був виготовлений всього лише за місяць і над ним працювало 7 швачок. Загальна вага костюма становить близько 7 кілограм, а на його пошиття пішло приблизно 15 метрів атласної тканини білого і чорних кольорів.

Пост Єлизавети Ястремської в Instagram / скріншот
Пост Єлизавети Ястремської в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що українську красуню не впустили в США на конкурс "Міс Всесвіт-2020".

Як повідомляв портал Знай.иа, киянка з багатодітної сім'ї стала "Міс Україна Всесвіт 2020": господиня, розумниця і красуня.

Також Знай.иа писав, що Олександра Кучеренко поділилася своєю думкою щодо трендового кольору сезону.