Ізраїль заборонив громадянам України, нарівні з жителями ще ряду країн, в'їжджати на територію країни.

Про це йдеться у зверненні посольство України в Ізраїлі.

Повідомляється, що з вівторка, 4 травня, громадянам України, а також Ефіопії, ПАР, Індії, Мексики і Туреччини заборонили в'їзд на територію Ізраїлю. Це рішення було прийнято уповноваженими органами даної держави.

Крім цього, в Ізраїлі скасували спеціальні дозволи для в'їзду в країну, які були видані компетентними ізраїльськими органами до 01.05.2021. Щоб оформити новий спеціальний дозвіл, заявник повинен звернути в компетентні органи Ізраїлю повторно.

"Посольство звернулося до ізраїльської сторони з проханням надати роз'яснення щодо встановлених обмежень", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пост Посольства України в Ізраїлі в Facebook / скріншот
Пост Посольства України в Ізраїлі в Facebook / скріншот

Варто нагадати, що раніше в Міністерстві охорони здоров'я Ізраїлю порекомендувавши громадянами не відвідувати Україну і перераховані вище країни через важку ситуацію з COVID-19. У державі побоюються, що їхні громадяни можуть привезти на батьківщину нові штами коронавірусу, зокрема, особливий акцент роблять на поширенні "індійського".

Нагадаємо, що на святі в Ізраїлі сталася серйозна Тиснява. Загинуло не менше кількох десятків людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Covid-паспорти та обмеження для нещеплених – нардепи розповіли чого чекати українцям.

Також Знай.uа писав, що головний прикордонник пояснив, які документи знадобляться українцям для виїзду.