Голі українки потрапили в новий скандал після Дубая: у Туреччині поліція зняла просто з яхти

Зі спекотної та сонячної Туреччини прийшли доволі дивні новини. Так, місцеві правоохоронці затримали нібито українок, які без одягу позували для фото на яхті в затоці Фетхіє. Фотографії швидко розійшлися по місцевим ЗМІ, в результаті красунями зацікавилися копи.

Голі Українки на яхті, скріншот: YouTube
Голі Українки на яхті, скріншот: YouTube

На трасі Київ-Одеса двоповерховий пасажирський автобус згорів вщент

На жвавій автотрасі "Київ-Одеса" під час руху загорівся двоярусний пасажирський автобус. У Мережі з'явилося відео надзвичайної події, зняте очевидцями, які проїжджали повз. В результаті інциденту ніхто не постраждав, адже всі пасажири встигли евакуюватися з транспортного засобу.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Загоряння автобуса, фото: ТСН
Загоряння автобуса, фото: ТСН

Лікарня з десятками пацієнтів всередині потрапила під обстріл: "Відкрили вогонь з гранатометів"

Російські окупанти в черговий раз напали на інфраструктуру мирного населення. Цього разу дісталося лікарні в Красногорівці, яка лікує пацієнтів з коронавірусом. Про це повідомили в пресслужбі Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

фото: ООС
фото: ООС

Тіна Кароль видала таємницю дружині Комарова зі "Світу навиворіт": "Коли в останній раз...?"

Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився відео-уривок шоу "33 за 3", ведучою якого є красуня-дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Борги за комуналку, аліменти і штрафи: з українців почнуть списувати гроші "автоматично"

Тепер українці, які не платять аліменти, мають борги за комунальні послуги і штрафи за порушення ПДР можуть автоматично втратити свої кошти з рахунків. З початку квітня цього року в силу вступив наказ, в якому внесли зміни до наказу "Про затвердження Порядку автоматизованого арешту коштів боржників на рахунках у банках за виконавче провадження про стягнення аліментів".

Аліменти на дитину, кадр з відео
Аліменти на дитину, кадр з відео

Безруков, Лоліта і Боярський: прикордонники розповіли про "чорний список" російських артистів, за що туди потрапляють

Ні для кого не секрет, що останні кілька тижнів Росія накопичує свої війська біля кордонів України і в окупованому Криму. За деякими даними окупант стягнув до нашого кордону майже 100 тисяч військових. При цьому, починаючи з 23 квітня почалося часткове відведення військ на території окупованого Криму. Але при цьому стверджувати, що всі війська будуть виведені - ще рано.

джерело : Державна прикордонна служба / Фейсбук
джерело : Державна прикордонна служба / Фейсбук