Колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу показав кадри зі спільного відпочинку з дочкою в Туреччині.

Відповідні знімки він опублікував у своїх Insta-stories.

Відомо, що кілька років тому українська співачка Ані Лорак заявила про розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу через зраду. Дочка Софія, яка народилася в шлюбі, залишилася жити з матір'ю, проте з батьком досить часто разом проводить час. А нещодавно стало відомо про можливе відновлення відносин між подружжям, що підтверджувалося неодноразово в мережі.

Поки зірки не коментують чутки про свій роман, Мурат Налчаджіоглу вирішив похвалитися розкішним відпочинком, на який відправився разом з дочкою Софією. У своїх історіях бізнесмен опублікував масу знімків, на яких 9-річна Софія розважається біля басейну, їсть в ресторані і кокетує в квітчастій сукні на прогулянці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім цього, з ними на відпочинку була ще одна дівчинка, яка з радістю проводила час з Софією, а пізніше вона влаштували справжню дівочу вечірку.

Сторіс Мурата Налчаджіоглу / скріншот
Сторіс Мурата Налчаджіоглу / скріншот

Трохи пізніше Дочка з батьком вирушили в ресторан, де артистичний кухар провів майстер-клас для юної зірки. Їй дозволили постояти біля плити і погратися з кухонним приладдям.

Варто відзначити, що раніше в мережі почали підозрювати, що на відпочинок до Туреччини Мурат і Софія вирушили не одні – нещодавно Ані Лорак опублікувала знімок, на якому здалася на борту яхти. Що примітно, її колишній чоловік опублікував приблизно в той же час історію з яхти з Софією, а види і інтер'єр були підозріло схожими.

Нагадаємо, що Ані Лорак з екс-чоловіком Муратом заінтригували знімками на яхті.

Як повідомляв портал Знай.uа, 9-річна дочка Ані Лорак Софія похвалилася милим знімком зі своїм псом Тошею.

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак розповіла, як колишній чоловік відмовляв її переїжджати з України.