У Луганській області незаконні збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл поблизу населеного пункту, спровокувавши локальну пожежу.

Про подробиці події пише прес-служба ООС в Facebook, а також видання Армія Inform.

Повідомляється, що в середу, 5 травня, неподалік від населеного пункту Попасна збройні формування Російської Федерації здійснили постріл протитанковою керованою ракетою, яка приземлилася і вибухнула зовсім поруч з житловим сектором. В результаті попадання виникла локальна пожежа.

Яма від боєприпасу / фото : ООС
Яма від боєприпасу / фото : ООС

Пожежа / фото: ООС
Пожежа / фото: ООС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Військовослужбовці припускають, що ворожий удар міг спровокувати пошкодження критичної інфраструктури і, можливо, на це і був спрямований. На щастя, під час вибуху поруч не було людей, обійшлося без постраждалих. Пожежу вчасно усунули військові однієї з механізованих бригад.

Осколки / фото : ООС
Осколки / фото : ООС

"Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та наражає на небезпеку цивільне населення. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ",-йдеться в повідомленні пресслужби ООС.

Військовослужбовці вже почали розслідування за фактом обстрілу і передали всі необхідні матеріали до відповідних органів. До місця події не допускають цивільних.

Нагадаємо, що українцям розповіли зворушливу історію бійця ЗСУ Юрія, який святкує День народження на фронті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Російські окупанти в черговий раз напали на інфраструктуру мирного населення.

Також Знай.uа писав, що у Міністерстві внутрішніх справ України показали епізод з документального фільму про Слов'янськ, який називається «перший бій».