Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода наприкінці робочого тижня. І почати вона вирішила з того, що відбуватиметься в країнах Європи.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Подивіться, яка холодрига завтра зайде в Німеччину, Польщу, Швейцарію, Австрію, і аж до півночі Італії. Вже не кажу про країни Скандинавії" - почала свій пост синоптик.

Якщо порівнювати з погодою в Європі, зокрема зі снігом у Німеччині, в Україні буде достатньо тепло. Протягом дня обіцяють від 15 до 20 градусів тепла, а в південних і східних областях і зовсім температура повітря прогріється до +22.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Погода в Україні 7 травня, фото: Наталка Діденко
Погода в Україні 7 травня, фото: Наталка Діденко

Свіжо буде на Заході України - більше 13-15 градусів тепла чекати точно не варто. Протягом суботи це похолодання пошириться практично на всю території України.

Завтра ж, 7 травня, в Україну прийде черговий атмосферний фронт, який призведе до дощей в Північнiй і Західнiй частинi, а також частково в Центральнiй. В інших же регіонах буде суха, і часом навіть сонячна погода.

Погода в Україні 7 травня, фото: Наталка Діденко
Погода в Україні 7 травня, фото: Наталка Діденко

Київ атмосферні фронти теж не обійдуть стороною, на жаль. Після невеликого дощу в четвер, прийде ще один, вже сильніший.

Однак, ніч і ранок п'ятниці будуть сухими, погода почне псуватися ближче до обіду.

Температура повітря буде комфортною, злегка свіжою - +17+18 градусів.

Потепління прийде вже з неділі, і як раніше обіцяли синоптики, воно затримається вже надовго.

"Неділя, коли багато українців відвідуватимуть цвинтарі і поминатимуть своїх померлих, обіцяє сонячну та порівняно теплу погоду, лише в східних областях України затримається дощовий атмосферний фронт та буде трохи прохолодніше" - пише синоптик.

Нагадаємо, раніше Погода 30 квітня в Україні виконає мрії про весну: тепло до +21 і грози

Як повідомляє портал Знай.ua Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.