Завзятим городникам розповіли, як виростити хороший урожай буряка.

Порадами щодо вирощування прекрасного врожаю буряка ділиться телеграм-канал "Душа садівника".

Перша порада стосується висаджування розсади. Так, коли висаджуєте розсаду в грунт, обов'язково прищипуйте її на третину або чверть. Завдяки цій маніпуляції сили у рослини йдуть в "голівку", а не в корінець.

Червоний буряк, скріншот: YouTube
Червоний буряк, скріншот: YouTube

Буряк на відміну від моркви любить золу. А це означає, що пару раз за сезон потрібно підсипати золи під буряк. Це допоможе нейтралізувати грунт, адже овоч погано переносить кислий грунт.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Можна навіть вапна під рослини підсипати для розкислення.

Щоб овоч вродив солодким, два рази полийте його солоною водою, з розрахунку - ложка солі на відро води.

Перший полив проведіть коли коренеплід тільки почне округлятися, потім за 25-30 днів до збирання врожаю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Три ворога ваших дерев: як позбутися від сажистого грибка, лишайника і моху без шкоди для здоров'я. Садівникам і просто тим, хто доглядає за плодовими деревами, дали поради, як без сильних хімікатів побороти сажистий грибок, лишайник і мох.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Городня шпаргалка на літо: як врятувати огірки від хвороб, користь гірчиці і ласе місце баклажанчіков. Кілька важливих порад про те, як доглядати за огірками, як використовувати гірчичний порошок, а так само, як підготувати грунт до кабачків.

Також «Знай.иа " писав, що Незвичайні способи виростити перець на своєму городі: приманки для комах і бананові шкурки. Ефективні способи вирощування перцю