Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,7 мільйона фоловерів.

Ще 30 квітня артист відсвяткував 54-річчя, а 2 травня влаштував грандіозну вечірку на честь свого свята. Захід пройшов у Soho Country Club.

А зараз знаменитість продовжує ділиться все новими і новими кадрами і відео з торжества. Цього разу Філіп виставив відеоролик зі свята, на якому засвітив більшість гостей. Зміна кадрів супроводжується новою піснею поп-короля і співачки MARUV "Комільфо".

Як підмітив співак, що хоч день народження і раз на рік, але це не заважає йому тривати нескінченно.

"День народження хоч і раз на рік, але може тривати нескінченно 😎 Спасибі всім-всім друзям, хто був зі мною на святі!
Є люди, яких ви не знаєте, але вони завжди поруч. Зазвичай соціологи кажуть, що люди заводять собі друзів зі свого ж кола, проте я б посперечався... Насправді наше коло спілкування помітно ширше", - написав артист.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Візьміть мене в своє коло 🙏будемо дружити", " всі ескортники на місці. Привіт від Антона", "згоден, але найчастіше ми спілкуємося все одно зі своїм колом, а з іншими рідше", "так день народження ще тиждень може тривати і будеш святкувати його", "як же хочеться потрапити в коло цікавих людей 😌 як, як же вийти зі своєї зони комфорту?", "В точку сказано! 👍 👍 👍 🙌 ", "Яке свято було у вас гарний .І гості найкрасивіші!! Ще раз вас з днем народження!!!! Обожнюю вас всіх артистів!", "Філліп ви досягли рівня Елтон Джон❤️Ви Легенда, соррі, але я не шанувальниця, але не можу пройти повз. Ви так виросли. Респект❤️", - писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров у свій персональний Новий Рік запалив з найяскравішими: ікона від Лепса і море квітів

Як повідомляє портал «Знай.иа» 53-річний Філіп Кіркоров в інвалідному візку зізнався у зраді: "підступна і сексуальна"

Також «Знай.иа " писав, що Кіркоров показав вишеньку на торті з бурхливого дня народження, кількість зірок - зашкалює: "готую відео..."