6 травня 2021 року стало відомо, що Україну відвідають Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен і заст.з політичних питань Вікторія Нуланд.

У зв'язку з цим президент України Володимир Зеленський написав публікацію в соціальній мережі з фотографією, на якій і зображений гість з США. Глава держави зазначив, що вже сьогодні можна констатувати, що підтримка нашої країни з боку Америки незмінна, також як і підтримка суверенітету, територіальної цілісності, і європейських і євроатлантичних прагнень України з боку США.

"Стратегічне партнерство України і США — незмінне. Ми розуміємо, що в сучасному динамічному світі, який змінюється кожну секунду, є фундаментальні речі, які повинні завжди залишатися незмінними", - додав Володимир Зеленський.

На знімку президент з держсекретарем США притискаються передпліччями один до одного і посміхаються, дивлячись в камеру.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів
Показати ще

"Володимир Олександрович, нам знову надувні човни подарують або продадуть?)", "Популізм по класиці!!!😢", "І д*біл на посаді президента у нас теж - незмінно!", "Давай безвіз з США", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)

Нагадаємо, Олена Зеленська поділилася з українцями радісною звісткою: "Це вже наш 16-й"

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський потрапив у курйозну ситуацію з журналісткою: "Ви чуєте? Вони скрізь"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський повернув людям втрачену надію: "Населення Росії теж вірить в Україну"