В Іспанії чоловік викрав своїх маленьких доньок, а після безслідно з ними зник.

Про це передає портал 7news.

Повідомляється, що 37-річний Томас Антоніо Хімено викрав двох своїх маленьких дочок після того, як сказав своїй колишній дружині, що вона ніколи більше не побачить дівчаток.

Останній раз чоловіка з доньками Анною (1 рік) і Олівією (6 років) бачили 27 квітня на Тенеріфе, на іспанських Канарських островах.

Колишня дружина Хімено і мати дівчаток, Беатріс Циммерман, розповіла поліції, що він дзвонив їй в той вечір і сказав, що вона ніколи більше не побачить їх трьох.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

джерело: 7news
джерело: 7news

І вже до вечора телефон Гімено був вимкнений. Жінка звернулася в поліцію.

За інформацією правоохоронних органів, за день до зникнення Хімено перевів 55 тисяч євро (близько 2 мільйонів гривень) між двома своїми банківськими рахунками

Хоча місцеві ЗМІ стверджують, що ці гроші, так і не перевели в готівку.

28 квітня 37-річний викрадач був помічений в системі спостереження в пристані для яхт Тенеріфе, і мав при собі кілька сумок.

джерело: 7news
джерело: 7news

Свідки повідомили, що він був один, і дівчаток з ним не було.

У середу Іспанська гвардія виявила човен зі слідами крові на борту біля східного узбережжя Пуертіто-де-Гімар. Також знайшли дитяче автокрісло, яке плавало у воді.

Місцева влада посилила заходи безпеки в аеропортах і портах, але поки безрезультатно. Пошукові операції тривають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Скопинський маніяк" захотів побачити синів від своїх полонянок: "скритний, хитрий, брехливий"

Також «Знай.иа " писав, що В Одесі 11-річну дівчинку викрали на очах у перехожих: запхав у багажник і втік