Молода мама Наташа розповідає, що приблизно тиждень тому її чоловік забув свій смартфон вдома. Щоб не запізнитися на зустріч він вирішив не повертатися.

Приблизно о 10 ранку стали дзвеніти якісь його чати в месенджері - підозріло.

Про цю історію детально розповіли на порталі "ukrainians.today".

"Я хотіла телефон Міші вимкнути, щоб не заважав дитині. Дивлюся, а там повідомлення прийшло, чат називається "Моя сім'я без зайвих людей". Ну, звичайно, я вирішила подивитися. У мене такого чату немає, значить, я в його родині стороння людина. Відкриваю його, а там - адміністратор сестра Михайла.", - розповідає 28-річна Наташа.

розмова по телефону, фото Pxhere
розмова по телефону, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Будь-яка людина на її місці, вчинила би так. Хіба ні? Наталя заміжня вже три роки, сім місяців тому вони з чоловіком стали батьками чарівного малюка. Вони дуже хотіли мати цього синочка, родичі в ньому душі не чують. Деякі навіть надмірно. Мати Михайла, Людмила Василівна, постійно повчає молоду дружину сина і новоспечену матір, що і як потрібно робити.

- Людмила Василівна взагалі, по-моєму, вирішила, що це її дитина! - ділиться Наталя. - Коли ми їй повідомили, що чекаємо поповнення, вона у Фейсбуці своєму для друзів написала: "у нас буде скоро дитя". Ну, враховуючи, що їй сорок дев'ять років на той момент було, люди зрозуміли, що чекає дитину вона, подруга її найкраща пише - мовляв, молодці, ну ви даєте, не очікувала такого від вас, вітаю. Я як побачила, дуже здивувалася! Подзвонила їй, кажу, Людмила Василівна, як так можна? Ну, потім вона зробила приписку, що дитину чекає не вона, а Наталя з Михайлом. Це вже після того, як людина сорок їй написали - вітаємо, легких тобі 9 місяців.

З деякими речами, які говорить Наталя мама Михайла, жінка цілком згодна, але свекруха все одно нагадує про це нескінченно.

- Купати малюка потрібно кожен день! - повідомляє, щодня. - Ви купаєте? Щодня? Точно? Прямо кожен, без пропусків? Ох, щось не віриться мені. І на вулиці гуляєте щодня, в будь-яку погоду? І вчора гуляли? І сьогодні?

Наталію такі розмови відверто стомлюють, вона повинна звітувати щодня за кожен зроблений крок. Людмила Василівна, звичайно, жінка дуже мудра, двох дітей народила і виростила, чоловіка і його сестру. Але їй при цьому свого часу нав'язливих порад ніхто не давав, сама розібралася з усім без сторонніх. І Наталя сама розбереться з часом. Сама вирішить, скільки гуляти, скільки купати, годувати й так далі.

Жінка з коляскою, скріншот: YouTube
Жінка з коляскою, скріншот: YouTube

При цьому Наталя намагається відносин не псувати з сім'єю чоловіка, щоб всі жили в мирі та злагоді. Де мовчки киває і робить по-своєму, десь замовчує, іноді пред'являє матері чоловіка думки відомих фахівців. Якщо Людмила Василівна зовсім стоїть на своєму, Наталя звертається до чоловіка, щоб поговорив зі своєю мамою, дав їй зрозуміти, що так негарно себе поводити. Толку від цього, правда, особливо немає, хоча чоловік, за його словами, і проводить бесіди з нею.

- А тут цей чат "Моя сім'я без зайвих людей", сестра Михайла адміністратор, а учасники - батьки чоловіка і сам Михайло, - розповідає Наталя. - І так вони там щільно спілкуються, прямо кожен день повідомлення все нові та нові. На тему дитини більше, і обговорюють мене, яка я мати. І я роблю не так, і це не так. І чистоти у нас немає, мати пише, прийшла в гості в білих шкарпетках, шкарпетки після вашого килима відіпрати не змогла, викинути довелося на смітник. І годую дитину не так, і до горщика ще й не думаю привчати, ну, класика. Сестра Михайла теж свою сторону тримає, хоча у неї у двадцять два роки ще ані кошеня, ані дитини немає, але вона теж знає, як треба дітей виховувати. А найприкріше, чоловік все це читає, і ні слова на захист мою не залишає. Смайлики їм шле, сердечка. Це хіба нормально? Дружину вони ось так виставляють його з не кращого боку, а він сміється-посміхається.

Увечері того ж дня Наталі висловила своє Михайлу, відразу, як той повернувся з роботи, а той образився на неї ще більше: по якому праву вона залізла в його телефон? Як вона могла читати його чати це особистий простір, і дивитися сюди без дозволу не має права ніхто!

- Реально засмутився, повчати мене став, - згадує Наталя. - не розмовляє тепер ще й Михайло зі мною. Я взагалі в повному подиві від усього цього, він ще й ображений. Михайло абсолютно не відчуває себе винним, звинувачує тільки мене у всьому. Ми вже до розлучення домовилися, хоча раніше не сперечалися так ніколи. Я йому вже сказала - ну і давай розлучатися, тому що це зрада - обговорювати дружину за спиною і сміятися при цьому. У мене він совість чиста, хочеш, бери мій телефон, відкривай будь чат, читай, Я не проти. Але чоловік навіть і вибачатися не думає, він вважає, що тут тільки моя вина.

Раніше повідомляли, Катя Бужинська відсвяткувала чарівну дату з чоловіком: "Зуміла зберегти кохання".

Як повідомляв Знай.uа, 16-річна донька Полякової заговорила про весілля: "Ти ж його не кохаєш".

Знай.uа писав, подружжя зіграло весілля 100 разів і встановило рекорд: кохання не набридає.